Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Onze website bevat, zoals de meeste websites, functionaliteit die door derden wordt aangeboden. Een voorbeeld is een ingesloten YouTube-video. Het uitschakelen van de cookies zal de functies die deze derde partijen bieden uitschakelen.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Privacyverklaring bekijken!

Nieuws

Kaaise Dweildag: 38 dweilbandjes – 38e editie!!

Artikel gepubliceerd op: 25-01-2023


Het is een ongelooflijke uitslag: in de 38e editie van de Kaaise Dweildag heeft Stg de Gangmaokers maar liefst 38 dweilkapellekus weten te ‘strikken’ om mee te doen aan de Kaaise Dweildag aanstaande zondag de 29e januari. En nogmaals gezegd: “al een generatie lang”.

Van heide en verre, overal vandaan, vanuit het Noorden en vanuit het Zuiden, vanaf Oost en vanaf West komen indrukwekkende kapellekus aanstaande zondag strijden om de enige echte Jan Melis Publieksprijs. Daarnaast geven natuurlijk ook onze ‘eigen’ Kaaiendonkse dweilorkestjes acte de présence.
Klinkende namen:
Blaaskapel Deesjavu, D.E. Ut Zooyque, Dweilorkest de Klooiers, Novus Kabaalus, Thuisnietouwe. Zij gaan u aanstaande zondag de 29e januari weer trakteren op een geweldig dweilfeest in de Oosterhoutse binnenstad. Maar onze ‘eigen’ Kaaiendonkse kapellekus zullen ook overal hun geweldige optredens verzorgen: het altijd enthousiaste Hoezo?, onze belofte voor de toekomst Jeugdhofkapel de Smulnarren, uiteraard de Koele Band met een goed stukse muziek en onze welbekende CV Pierewaaiers. En kijk op onze website voor het volledige programma.
Als klap op de vuurpijl maakt onze ‘nieuwe’ Miss Kaaise Dweildag ook haar entree op de Markt; op welke wijze blijft nog even geheim. En de Matties zal hun nieuwe hit ten gehore brengen, met daarna de Seterse Hei. Dit alles met muziek van al de aanwezige kapellekus.
Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XV zal daarna het startsein geven aan alle deelnemers en bezoekers om te gaan dweilen en zich zo voor te bereiden op het aanstaande carnaval. 
 
Wij hebben er in ieder geval zin in! En samen met ons natuurlijk ook nog alle gastvrije cafeetjes, de talloze gelegenheden waar wat gegeten kan worden, onze overige deelnemende bedrijven en ook de ondernemingen die de prachtige prijzen ter beschikking hebben gesteld voor onze loterij. In de Pub is het gratis schminken en in de Bussel is een Karikatuur tekenaar. Maar vooral niet te vergeten: al onze vrijwilligers…. Hen zijn wij veel dank verschuldigd voor hun belangeloze inzet; zonder hen geen Kaaise Dweildag!
En als u denkt, ik wil ook wel een band begeleiden, meld u zich dan aan via info@kaaisedweildag.nl

Het volledige programma, nadere informatie over onze sponsoren en alles wat u verder nog wilt weten is te vinden op   www.kaaisedweildag.nl 

Stg. de Gangmaokers wenst alle deelnemers veel succes en vooral veel leut met het dweilen en hopen u als publiek op deze bijzondere dag te mogen begroeten in één van de leuttempeltjes. Ook aan u: Veel plezier!
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Social Dweildag

Volg ons

Deel deze pagina

Wil je vrijwilliger worden van de Kaaise Dweildag?

Diverse mooie vacatures zijn aanwezig,

Voor info en aanmelden via
info@kaaisedweildag.nl

kaaisedweildag.nl

Zit je in een Band? heb je een website? 

wil je vermeld worden? neem contact op:

per email:  info@kaaisedweildag.nl

per telefoon: 06-20810126

 

Carnavals kalender
2025 2 - 3 - 4 maart
2026 15 - 16 - 17 februari
2027 7 - 8 - 9 februari
2028 27 - 28 - 29 februari
2029 11 - 12 - 13 februari
2030 3 - 4 - 5 maart
2031 23 - 24 - 25 februari
2032 8 - 9 - 10 februari
2033 27 - 28 februari + 1 maart

Laatste Nieuws

Zonnige 39e editie Kaaise Dweildag: Leut et alle kleure!

Het was weer een weergaloos feestje! Een drukte van jewelste afgelopen zondag 21 januari, in het cen...

lees verder »


Programma Kaaise Dweildag 39e editie

Overal in Kaaiendonk (Oosterhout in carnavalstijd) hangen de welbekende posters die de Kaaise Dweild...

lees verder »


Einde voor Kaaise Dweildag na 39 edities?

De schrik zit er toch wel even in bij Stg De Gangmaokers. Het zal toch niet waar zijn...? Zal de Ka...

lees verder »